קרדיט לעדן רווח האלופהה!!
מרכיבים:
לבצק:
- כוס וחצי קמח לבן מנופה
- כוס ממרח קינדר בואנו לבן
- ביצה
מילוי:
- נוטלה
אופן ההכנה:
- שמים בתוך שקית זילוף נוטלה ומזלפים על נייר אפייה צורה של מטבעות, מקפיאים לפחות 20 דקות
- מערבבים ביצה+ ממרח קינדר
- מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב
- משמנים את הידיים ומגלגלים לעיגולים (בערך 16 גרם לעיגול)
- משטחים את העיגול על היד , שמים בפנים את המטבע שוקולד הקפוא ומגלגלים את הבצק לצורת עיגול
- מכניסים לתנור שלומם מראש על אפייה , 170 מעלות ל 5-6 דקות לא יותר .
בתאבוןן💓
Category: