עוגיות אמסטרדם בגרסה ההפוכה- עוגיות שוקולד לבן מבחוץ ושוקולד חום מבפנים🤩 ותקשיבו לי זה צרחות!!! אז קבלו את המתכון לשלמות הזאת🍪
מרכיבים לעוגיות שוקולד לבן במילוי שוקולד חלב:
- 60 גרם אבקת סוכר
- 50 גרם סוכר לבן
- 2 שקיות סוכר וניל
- 100 גרם חמאה
- ביצה
- 180 גרם קמח
- חצי כפית סודה לשתייה
- רבע כפית מלח גס
- 100 גרם שוקולד לבן (מטבעות/קצוץ)
לפרלינים-
- 200 גרם שוקולד חלב מומס. (למי שאין תבנית פרלינים אפשר פשוט להכניס בפנים קוביית שוקולד חלב/ אצבע קינדר/ כל שוקולד אחר שבא לכם)
אופן הכנה – עוגיות שוקולד לבן במילוי שוקולד חלב:
- מכינים את הפרלינים למילוי העוגייה- ממיסים את השוקולד חלב בפולסים של 30 שניות במיקרוגל, כשהשוקולד נמס לגמרי, מעבירים לתבנית פרלינים ומכניסים להקפאה.
- מתחילים להכין את הבצק- בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את האבקת סוכר, סוכר לבן, סוכר וניל והחמאה ומערבבים לתערובת אחידה וקרמית. מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, המלח גס והסודה לשתייה ומערבבים. מוסיפים את השוקולד לבן ומערבבים שוב.
- מחלצים את הפרלינים מהתבנית.
- מחלקים את הבצק ל18 כדורים שווים, לוקחים כל כדור ומועכים לצורה של פיתה, מניחים את הפרלין שוקולד חלב וסוגרים את הבצק.
- מניחים ברווחים גדולים מאוד- אני אפיתי 9 עוגיות בתבנית וחלקן התחברו, עדיף לאפות 6 עוגיות בתבנית (העוגייה מתרחבת המון)
- אופים בחום של 170 מעלות במצב סטטי (פס למעלה ולמטה) כ-10 דקות.
-לסרטון עם השלבי הכנה דפדפו- * לאפות כל פעם תבנית אחת. * לשמור את העוגיות בקופסא אטומה * לאחר שהעוגיות מתקררות ובא לכם לאכול שוב, מחממים 15 שניות במיקרו וזה חלומי!
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של galadut האלופה💓
Category: