עוגיות שוקולד מושלגות
מתכון של galadut האלופה💓
(אפשר כמובן להכין את אותו המתכון גם לעוגיות בגודל רגיל)
מרכיבים לעוגיות שוקולד מושלגות:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 40 גרם חמאה
- 2 ביצים
- 1 חלמון
- 100 גרם סוכר
- שקית סוכר וניל
- קוטר מלח
- 180 גרם קמח
- כפית אבקת אפייה
- קערה עם אבקת סוכר
אופן הכנה:
- במיקרו ממיסים את השוקולד והחמאה.
בינתיים בקערה מערבבים את הביצים, החלמון, הסוכר וסוכר הוניל. - מערבבים היטב את תערובת השוקולד והחמאה המומסת ומוסיפים אותה בהדרגה תוך כדי ערבוב לתערובת הביצים.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים לאיחוד.
- מכסים ומעבירים למקפיא/מקרר בערך שעה עד שהתערובת מתייצבת.
- לאחר שהתערובת התייצבה מוציאים מקירור ומכדררים כדורים .
- מאבקים את הכדורים עם אבקת סוכר ומעבירים לתבנית אפייה.
- מחממים תנור על 180 מעלות במצב סטטי ואופים במשך 2-3 דקות.
(מי שמכין גודל של עוגייה רגילה אפייה של 7-8 דקות- העוגייה צריכה להיות רכה מאוד חשוב לא לייבש אותה גם אם היא לא נראית לכם מוכנה)
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
בהצלחה!❤️🙏🏼
מתכוניםגלאדוט
Category: