fbpx

עוגיות שוקולד צ’יפס ב-6 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

עוגיות שוקולד צ’יפס עם עדשים.

אפשר גם ללא עדשים

מרכיבים:

  • 200 גרם חמאה
  • 150 גרם סוכר לבן (3/4 כוס)
  • 200 גרם סוכר חום דמררה (כוס)
  • 2 ביצים M
  • 390 גרם קמח (2+3/4 כוסות)
  • שקית אבקת אפייה ״הנמל״
  • כפית סודה לשתייה ״הנמל״
  • 250 גרם שוקולד צ’יפס ״הנמל״
  • רבע כוס עדשים צבעוניות ״הנמל״
  • לקישוט: עדשים צבעוניות ושוקולד צ’יפס

🍪איך מכינים?🍪 עוגיות שוקולד צ’יפס

1. בקערה גדולה נערבב יחד חמאה רכה וסוכרים.

2. נוסיף את הביצים פנימה ונאחד.

3. נוסיף קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ושוקולדים ונערבב היטב.

4. לא לפחד מכך שהבצק רך למגע.

5. נכדרר כדורים ונשטח אותם מעט.

6. נניח על מגש תנור ברווחים גדולים ונאפה ב170 מעלות טורבו כרבע שעה.

שימו❤️ אפשר להכין עוגיות בינוניות ויתקבלו מהתערובת כ16 עוגיות. או שאפשר לעשות 3 עוגיות ענקיות בקוטר 22-24 וזמן האפייה יהיה כ25 דקות.

 

מתכונים נוספים ששווה לנסות:

בראוניז מושחת ב7 מצרכים

כדורי בייגלה מצופה בלונדיז 20 יחידות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

 

מתכון של tomerumansky

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.