עוגיות שוקולד צ’יפס עם עדשים.
אפשר גם ללא עדשים
מרכיבים:
- 200 גרם חמאה
- 150 גרם סוכר לבן (3/4 כוס)
- 200 גרם סוכר חום דמררה (כוס)
- 2 ביצים M
- 390 גרם קמח (2+3/4 כוסות)
- שקית אבקת אפייה ״הנמל״
- כפית סודה לשתייה ״הנמל״
- 250 גרם שוקולד צ’יפס ״הנמל״
- רבע כוס עדשים צבעוניות ״הנמל״
- לקישוט: עדשים צבעוניות ושוקולד צ’יפס
🍪איך מכינים?🍪 עוגיות שוקולד צ’יפס
1. בקערה גדולה נערבב יחד חמאה רכה וסוכרים.
2. נוסיף את הביצים פנימה ונאחד.
3. נוסיף קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ושוקולדים ונערבב היטב.
4. לא לפחד מכך שהבצק רך למגע.
5. נכדרר כדורים ונשטח אותם מעט.
6. נניח על מגש תנור ברווחים גדולים ונאפה ב170 מעלות טורבו כרבע שעה.
שימו❤️ אפשר להכין עוגיות בינוניות ויתקבלו מהתערובת כ16 עוגיות. או שאפשר לעשות 3 עוגיות ענקיות בקוטר 22-24 וזמן האפייה יהיה כ25 דקות.
מתכונים נוספים ששווה לנסות:
כדורי בייגלה מצופה בלונדיז 20 יחידות
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של tomerumansky