מתכון לעוגיות שוקוציפס מושלמות של meital_michaeli
מצרכים:
- 200 גרם חמאה רכה
- 80 גרם סוכר חום
- 200 גרם סוכר לבן
- 2 גרם מלח
- 2 ביצים גודל L
- 350 קמח-2 כוסות קמח
- 4 גרם אבקת אפיה -כפית שטוחה
אופן ההכנה:
- במיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה יחד עם הסוכרים והמלח לקבלת תערובת קרמית ואחידה.
- לאחר מכן מוסיפים את הביצים בהדרגה לקבלת תערובת אחידה-וקצת נוזלית זה בסדר, מוסיפים פנימה את הקמח ואת אבקת האפיה מעברלים לאיחוד(בערך כ40 שניות)
- מוסיפים את התוספות שאוהבים-שוקולד ציפס, אוראו, אגוזים או כל דבר אחר
- יוצרים עיגולים בגודל המתאים כרצונכם משטחים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים ומועכים את העוגיה עם היד-היא מתרחבת במהלך האפיה
- מחממים מראש תנור ל165 מעלות ואופים בין כ12-15 דק, העוגיה צריכה להיות רכה במרכז ולא קשה מדי
בהצלחוש💃🏻ספרו לי איך יצא
המתוקיםשלמיטל
Category: