שכבות:
- 3 חבילות עוגיות אוראו
- 100 גרם חמאה
למילוי:
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9%
- 5 כפות סוכר
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- 1/2 כוס חלב
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
לקישוט:
- חבילת עוגיות אוראו נוספות
אופן ההכנה:
- מכניסים למעבד מזון 3 חבילות של עוגיות אוראו וטוחנים עד לקבלת מרקם פירורי.
- ממיסים חמאה ולאחר מכן מערבבים עם חצי מהכמות העוגיות הטחונות.
- את התערובת שופכים לתבנית 24 סנטימטר ומשטחים היטב לתחתית בעזרת גב של כף.
- מכניסים לקערה את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר, הפודינג והגבינה ומקציפים עד לקבלת קרם אוורירי.
- על בסיס העוגיות שופכים את הקרם שהתקבל ומשטחים יפה.
- מפוררים חבילת אוראו נוספת כמו בסרטון ושופכים מעל העוגה.
- מכניסים למקרר לפחות שעה!
בתאבון 🙂