fbpx

עוגת אלפחורס

חלבי
Prep: בינוני |

מתכון של תומר אומנסקי המדהים

מתכון מטורף למגדל האלפחורס שלי😍😍 עוגת שכבות מוגזמת שמכילה שלוש עוגיות אלפחורס ענקיות וקרם ריבת חלב🤩😱👨‍🍳🍫🤤

מרכיבים:

🍫לאלפחורס🍫

  • 160 גרם סוכר לבן
  • 200 גרם מזולה בטעם חמאה
  • קורט מלח
  • 4 חלמונים
  • 250 גרם קורנפלור
  • 250 גרם קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • כפית מחית וניל
  • 2 כפות חלב או מים
    🍫לקרם ריבת חלב🍫
  • 500 מל שמנת מתוקה
  • שקית פודינג ריבת חלב
  • כף ריבת חלב

אופן ההכנה:

  1. לאלפחורס : במיקסר לערבב היטב את המזולה והסוכר לקבלת קרם, להוסיף חלמונים ולערבב.
  2. להוסיף את היבשים והחלב ולערבב עד לקבלת כדור בצק.
  3. לרדד את הבצק ולקרוץ שישה עיגולים בקוטר 16.
    לאפות בחום של 165 מעלות כרבע שעה ולקרר היטב את העוגיות.
  4. למלא את העוגיות בריבת חלב ולגלגל בקוקוס.
  5. לריבת חלב: להקציף את השמנת בלי כלום עד לקבלת קציפה עדינה, להוסיף את הפודינג וריבת החלב ולהקציף עד לקבלת קרם יציב לזילוף.
  6. מעל כל עוגייה יש לזלף קרם ולהמשיך כך בכל השכבות.
  7. ניתן מיתרת הבצק להכין אלפחורוסים קטנים ולקשט איתם.
    בתאבוןןןן

 

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.