מתכון לעוגת ביסקוויטים בלונדי קרמל מלוח ובייגלה
מצרכים
- 2 שרוולי פתיבר לבן
- ½2 מיכלי שמנת מתוקה (600 מ״ל)
- ½1 כוס חלב
- 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 ג׳)
- 3 חפיסות שוקולד בלונדי קרמל מלוח
- 4 כפות שמן
- חופן בייגלה
- ממרח בייגלה (לא חובה)
אופן ההכנה
- מקציפים את 2 השמנות ביחד (500מ״ל, תשמרו את ה100 מ״ל לאחכ!) ביחד עם החלב והאינסטנט פודינג וניל.
- בנתיים מחממים במיקרו חפיסת שוקולד בלונדי אחת + 100 מ״ל שמנת מתוקה בפולסים של 30 שניות. נערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
- נוסיף לבלילה הקצפתית בהדרגה את השוקולד המומס עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב ההרכבה של העוגת ביסקוויטים
- נתבול פתיבר בחלב, נשטח אותם על התבנית, נוסיף שברי בייגלה וממרח בייגלה(לא חובה), נמרח את הקצפת מעל הכל וכך שוב…. לאחר סיום שלב ההרכבה – נעביר את העוגה להקפאה למשך חצי שעה עד להתייצבות. ❄️
שלב הציפוי(ציפוי מגנום קראנצ׳י)
- 2 חפיסות שוקולד בלונדי
- 4 כפות שמן
- נחמם את השוקולד והשמן במיקרו, בפולסים של 30 שניות.
- להוסיף את שברי הבייגלה ולערבב.
- נמרח את הציפוי על העוגה ונעביר למקרר להתייצבות ❄️
*העוגה מתאימה לתבנית ריבועית 20X20 או 3 תבניות אינגלישקייק!
מתכונים נוספים ששווה לנסות:
עוגיות בוטנים לפסח ב-7 שלבים פשוטים
לרשתות החברתיות של מתכונים ישראל:
למתכון של jorjet_sweet ❣️
🥨מתכון לעוגת ביסקוויטים בלונדי קרמל מלוח ובייגלה!!!🥨
Category: