עוגת ביסקוויטים עם הפי היפו
👨🍳מרכיבים:👨🍳
- 2 חבילות ביסקוויטים בטעם שוקולד
- חלב לטבילת הביסקוויטים
לקרם - 500 גרם גבינה לבנה
- 500 מ״ל שמנת להקצפה
- 3 כפות אבקת סוכר
- 3 כפות פודינג וניל
להקציף היטב את כל חומרים הקרם
לגאנש - 150 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם שוקולד לבן
- 200 גרם שמנת מתוקה
להמיס הכל יחד ולצנן מעט
👨🍳אופן ההכנה:👨🍳 – עוגת ביסקוויטים עם הפי היפו
- נטבול את העוגיות בחלב ונסדר לאורך כל התבנית
- נמרח מעל העוגיות קרם ונמשיך בשכבות עד שייגמר הקרם.
חשוב לקרר את העוגה לפחות שש שעות. - נמרח מעליה גאנש ונסדר הפי היפו מעל:)).
❤️מומלץ בחום לאכול את העוגה אחרי 12 שעות במקרר❤️
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
מתכון של תומר אומנסקי המדהים 💓
Category: