fbpx

עוגת ביסקוויטים עם הפי היפו ב-3 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

עוגת ביסקוויטים עם הפי היפו

👨‍🍳מרכיבים:👨‍🍳

  • 2 חבילות ביסקוויטים בטעם שוקולד
  • חלב לטבילת הביסקוויטים
    לקרם
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 500 מ״ל שמנת להקצפה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות פודינג וניל
    להקציף היטב את כל חומרים הקרם
    לגאנש
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 200 גרם שמנת מתוקה
    להמיס הכל יחד ולצנן מעט

👨‍🍳אופן ההכנה:👨‍🍳 – עוגת ביסקוויטים עם הפי היפו

  1. נטבול את העוגיות בחלב ונסדר לאורך כל התבנית
  2. נמרח מעל העוגיות קרם ונמשיך בשכבות עד שייגמר הקרם.
    חשוב לקרר את העוגה לפחות שש שעות.
  3. נמרח מעליה גאנש ונסדר הפי היפו מעל:)).
    ❤️מומלץ בחום לאכול את העוגה אחרי 12 שעות במקרר❤️

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של תומר אומנסקי המדהים 💓

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.