מצרכים:
- 4 חלמונים
- 4 חלבונים
- כוס סוכר
- חצי שקית אינסטנג פודינג וניל
- 650 גרם גבינה לבנה
- 4 כפות קורנפלור
- שמנת חמוצה
עוגת גבינה אפויה קלה ונהדרת! – אופן הכנה:
- מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף עמיד.
- בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם הגבינה והשמנת לתערובת אחידה ומוסיפים את הקורנפלור ואינסטנט פודינג, מערבבים בעזרת מטרפה ומקפלים לבפנים את הקצף הלבן.
- משמנים תבנית עגולה 26 סנטימטר ומכניסים לתנור שחומם מראש על חום של 185 מעלות כ20 דקות בערך. יש להסתכל על מרקם העוגה וצבע העוגה ולהחליט מתי היא מוכנה שימו לב שלכל אחד יש תנור אחר לכן זמני האפיה עלולים להשתנות.
- בסיום אין להוציא את עוגת הגבינה האפויה אלא רק לכבות את התנור במשך שעה על מנת שנפח העוגה לא יירד.