מרכיבים:
- שוקולד מריר קילו (נמיס אותו)
- 2 חבילות עוגיות חמאה סקוטיות קליק לקניה
- 2 חבילות עוגיות קרמל
תצטרכו תבנית כמו בסרטון עם נייר אפיה
אופן ההכנה:
- נכין תבנית עם נייר אפיה כמו בסרטון.
- נמיס רבע מכמות השוקולד בפולסים במיקרו או בבן מארי ונשפוך שכבה בערך כסנטימטר לתבנית בעזרת תבנית שטחו הכל. נכניס את התבנית עם השוקולד למקרר להתייצבות.
- נמיס את הקרמל גם שיהיה רך וסמיך.
- נשפוך חצי מכמות הקרמל לתבנית ונשטח עם הכף היטב.
- ניקח את הביסקוויטים אחד אחד ונשים בתבנית מעל השכבת קרמל. נכניס למקרר עד שיתייצב.
- מעל נשפוך שוב את הקרמל שנותר.
- מעל נשים שוב ביסקוויטים.
- נשפוך את השוקולד שנותר מעל הכל.
- נכניס למקרר לשעתיים.
- נהפוך את התבנית ונסיר את הנייר האפיה בזהירות.
- נמיס את שאר השוקולד ונשפוך מעל העוגה שלנו כמו בסרטון!
- מכניסים שוב למקרר להתייצבות וזהו הכל מוכן!
בתאבון!!
המתכון תורגם משמיעה