מרכיבים:
- 100 גרם אבקת סוכר
- 2 גביעים (500 גרם) גבינת מסקרפונה
- 2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה 38%
- 1 כפית תמצית וניל
- חמאה 70 גרם
- חבילת לוטוס 1
- צנצנת לוטוס
- בערך 5 כוסות קורנפלקס
הוראות הכנה:
- נתחיל בממרח הלוטוס עם הקורנפלקס: נמיס את ממרח הלוטוס כמה שניות במיקרו ולאחר מכן נשפוך אותו על הקורנפלקס. נערבב הכל טוב טוב עד שהכל יהיה מצופה כמו שצריך, נפזר את כל התערובת בתבנית ומיד למקפיא לנוח עד להוראות הבאות.
- נכין את התחתית: נמיס במיקרו חמאה. נטחן עוגיות הלוטוס יחד עם החמאה המומסת ומשטחים את התערובת לתבנית בקוטר 22″ ונעביר למקרר.
- מערבבים במיקסר את כל חומרים לגלידת הוניל שלנו עד שמתקבלת תערובת יציבה.
- מרכיבים את העוגה: שמים חצי מהכמות של תערובת גלידת הוניל שלנו על עוגיות הלוטוס, מעל נפזר את תערובת הלוטוס קורנפלקס שעשינו, שוב מעל נשפוך את התערובת גלידה שלנו והופ למקפיא ל4 שעות.
- לקישוט אפשר לשפוך ממרח לוטוס בטמפ’ החדר ומעל שוב את תעורבת הקורנפלקס שלנו.