תתכוננו למתכון של עוגת עוגיית שוקולד צ’יפס שהולך לחמם לכם את החורף!!!❄️🍪🍫😍
מתכון של תומר אומנסקי 💓
מרכיבים לבצק העוגיות של עוגת עוגיית שוקולד צ’יפס:
- 1 ביצה
- כוס וחצי קמח (210 גרם) / כוס קמח וחצי כוס
- 500 גרם שיבולת שועל
- 200 גרם סוכר חום דביק / סוכר קנים חום
- 160 גרם חמאה רכה / 120 גרם שמן קוקוס
- רבע כפית סודה לשתייה
- כוס שוקולדים מגוונים / אגוזים, פירות יבשים
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את כל חומרי הבצק.
- ניתן לגלגל לכדורים ולאפות כרבע שעה בחום של 160 מעלות לקבלת עוגיות שוות.
- לעוגיית עוגה יש להניח שכבת בצק עוגיות נדיבה בתחתית הכלי, מעליה למרוח ממרח שוקולד שאוהבים (הכמות לבחירתכם) ומעל זה לסגור בעוד שכבת עוגייה נדיבה.
- את המאפה נאפה בחום של 170 מעלות כ40 דקות.
בתאבון!!!!❤️❤️❤️
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
Category: