fbpx

עוגת ערגליות

חלבי
Prep: קצר |

מתכון של תומר אומנסקי 🤩

מתכון לעוגת ערגליות מפחיייייידה😍🤤🍓

מרכיבים:

  • ערגליות
  • חלב להרטבת העוגיות
  • חצי ליטר שמנת מתוקה
  • 2 קופסאות שמנת חמוצה של פעם 27%
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אבקת פודינג וניל
  • ג׳לי תות אינסטנט
  • תותים טריים

אופן ההכנה:

  1. נרטיב את העוגיות היטב בחלב (לא לפחד להשאיר כמה שניות בחלב) ולסדר שכבה בתבנית.
  2. להקציף בקערת מיקסר את כל חומרי הקרם ולמרוח מעל שכבת הערגליות.
  3. לעשות עוד שכבת ערגליות טבולות בחלב ולמרוח מעל קרם.
  4. נפזר תותים פרוסים מעל ונשפוך מעל ג׳לי תות אינסנט שהכנו על פי ההוראות באריזה.
    ❤️❤️❤️❤️
    עוגה פשוטה! טעימה אש! מפנקת!
    ולא לשכוח לתת לה להתייצב במקרר לפחות 12 שעות כדי שהערגליות יתרככו והעוגה תהיה נימוחה וטעימה☺️
    יאללה שבוע טוב אמיגוס❤️

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.