מתכון של תומר אומנסקי 🤩
מתכון לעוגת ערגליות מפחיייייידה😍🤤🍓
מרכיבים:
- ערגליות
- חלב להרטבת העוגיות
- חצי ליטר שמנת מתוקה
- 2 קופסאות שמנת חמוצה של פעם 27%
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות אבקת פודינג וניל
- ג׳לי תות אינסטנט
- תותים טריים
אופן ההכנה:
- נרטיב את העוגיות היטב בחלב (לא לפחד להשאיר כמה שניות בחלב) ולסדר שכבה בתבנית.
- להקציף בקערת מיקסר את כל חומרי הקרם ולמרוח מעל שכבת הערגליות.
- לעשות עוד שכבת ערגליות טבולות בחלב ולמרוח מעל קרם.
- נפזר תותים פרוסים מעל ונשפוך מעל ג׳לי תות אינסנט שהכנו על פי ההוראות באריזה.
❤️❤️❤️❤️
עוגה פשוטה! טעימה אש! מפנקת!
ולא לשכוח לתת לה להתייצב במקרר לפחות 12 שעות כדי שהערגליות יתרככו והעוגה תהיה נימוחה וטעימה☺️
יאללה שבוע טוב אמיגוס❤️
Category: