עוגת קינדר בואנו קלה להכנה שכולם יטרפו!!
מצרכים:
- 6 חבילות קינדר בואנו
- 400 גרם שמנת להקצפה
- 100 גרם חלב מרוכז
- 100 גרם נוטלה
לקישוט:
- אגוזי לוז לקישוט
- 150 גרם נוטלה
- 70 גרם שמנת
אופן ההכנה:
- מתחילים להכין את עוגת הקינדר בואנו שלנו מניחים את הקינדר שלנו בתחתית תבנית בינונית.
- מערבבים עם מיקסר את השמנת החלב והנוטלה יחד עד לקבלת מרקם קצפת אוורירית. [adinserter block=”1″]
- שופכים את תערובת השמנת והנוטלה שלנו לתבנית על הקינדר ומשטחים היטב. מכניסים למקרר לפחות שעתיים להתיצבות.
- בנתיים מערבבים היטב את השמנת והנוטלה ומרתיחים מעט ומערבבים עד שנקבל תערובת שוקולד טעימה לציפוי למעלה.
- מקשטים עם אגוזי הלוז ומניחים במקפיא ל-4 שעות.
בתאבון 🙂
קרדיט לתמונה: צולם מיוטוב סרטון
המתכון תורגם מגרמנית : http://kookmutsjes.com/muy-bueno/