fbpx

עוגת קרמבו ב-3 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

עוגת קרמבו

מרכיבים לעוגת קרמבו:

לבסיס + מלית :

  • חבילת קרמבואים
  • 100 גרם ביסקוויטים בטעם חמאה
  • 60 גרם חמאה
  • 500 מל שמנת מתוקה
  • חצי חבילת מסקרפונה – 125 גרם
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות פודינג וניל – גדושות מאוד
  • חצי כוס חלב (נמדד בכוס חדפ רגילה)

לציפוי:

  • 120 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם שמנת מתוקה (חצי כוס חדפ)

 

אופן הכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים עוגיות חמאה לתערובת חולית ובמקביל ממיסים חמאה במיקרו להמסה מלאה. מאחדים בין השניים ומשטחים בתוך תבנית אינגליש קייק/רינג מלבני.
  2. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים חצי חבילת מסקרפונה עם 2 כפות א.סוכר, מקציפים כדקה עד שהגבינה ״נפתחת״ והופכת קרמית ומוסיפים פנימה את השמנת מתוקה ו2 כפות גדושות מאוד פודינג וניל , חצי כוס חלב ומקציפים לקבלת קרם נוח לעבודה ולא קשה מדי!
  3. מסדרים בשורה בתוך התבנית 5 קרמבואים(הכנסתי אותם לפני למקפיא כדי שהצורה לא תהרס להם) ובין לבין מזלפים את המלית שהכנו – מצורף סרטון הסבר. ממלאים עד הסוף. מעבירים למקפיא לשעה ומכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים של 30 שניות לקבלת תערובת חלקה. יוצקים מעל העוגה ומכניסים ל3 שעות לפחות! עד שהעוגה סופר יציבה. היא אמורה להיות כמו גלידה ולא קרמית.

*לא ממליצה להשמיט את המסקרפונה מהמתכון- אין בעוגה ג’לטין והיא מאוד מייצבת את העוגה

*אם הקרם יוצא דליל מדי ניתן להוסיף עוד כפית פודינג וניל

*את העוגה מאחסנים במקפיא ו40 דק לפני ההגשה מורידים למקרר

*שימו לב-הכמויות מתאימות לתבנית בגודל אינגליש קייק, במידה ותרצו להכין להכין בתבנית עגולה קוטר 22/24 יש להכפיל כמויות

בהצלחה!!!!! עונת הקרמבואים החלה רשמית😛

 

לעוד מתכונים באתר:

צ’יפס מושלם ב-2 שלבים פשוטים

עוגת מוס ב3 שלבים

 

חפשו אותנו ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

 

למתכון של meital_michaeli האלופה❣️

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.