עוגת קרמבו
מרכיבים לעוגת קרמבו:
לבסיס + מלית :
- חבילת קרמבואים
- 100 גרם ביסקוויטים בטעם חמאה
- 60 גרם חמאה
- 500 מל שמנת מתוקה
- חצי חבילת מסקרפונה – 125 גרם
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות פודינג וניל – גדושות מאוד
- חצי כוס חלב (נמדד בכוס חדפ רגילה)
לציפוי:
- 120 גרם שוקולד חלב
- 50 גרם שמנת מתוקה (חצי כוס חדפ)
אופן הכנה:
- במעבד מזון טוחנים עוגיות חמאה לתערובת חולית ובמקביל ממיסים חמאה במיקרו להמסה מלאה. מאחדים בין השניים ומשטחים בתוך תבנית אינגליש קייק/רינג מלבני.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים חצי חבילת מסקרפונה עם 2 כפות א.סוכר, מקציפים כדקה עד שהגבינה ״נפתחת״ והופכת קרמית ומוסיפים פנימה את השמנת מתוקה ו2 כפות גדושות מאוד פודינג וניל , חצי כוס חלב ומקציפים לקבלת קרם נוח לעבודה ולא קשה מדי!
- מסדרים בשורה בתוך התבנית 5 קרמבואים(הכנסתי אותם לפני למקפיא כדי שהצורה לא תהרס להם) ובין לבין מזלפים את המלית שהכנו – מצורף סרטון הסבר. ממלאים עד הסוף. מעבירים למקפיא לשעה ומכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים של 30 שניות לקבלת תערובת חלקה. יוצקים מעל העוגה ומכניסים ל3 שעות לפחות! עד שהעוגה סופר יציבה. היא אמורה להיות כמו גלידה ולא קרמית.
*לא ממליצה להשמיט את המסקרפונה מהמתכון- אין בעוגה ג’לטין והיא מאוד מייצבת את העוגה
*אם הקרם יוצא דליל מדי ניתן להוסיף עוד כפית פודינג וניל
*את העוגה מאחסנים במקפיא ו40 דק לפני ההגשה מורידים למקרר
*שימו לב-הכמויות מתאימות לתבנית בגודל אינגליש קייק, במידה ותרצו להכין להכין בתבנית עגולה קוטר 22/24 יש להכפיל כמויות
בהצלחה!!!!! עונת הקרמבואים החלה רשמית😛
לעוד מתכונים באתר:
חפשו אותנו ברשתות החברתיות:
למתכון של meital_michaeli האלופה❣️
Category: