מצרכים:
- 8 ביצים
- כוס חמאה ממוסת
- שוקולד מריר 450 גרם
אופן ההכנה:
- לערבב את הביצים במהירות בינונית במיקסר עד הקצפה (כמו בסרטון)
- ערבבו את השוקולד מריר והחמאה המומסת על אש נמוכה מאוד עד לקבלת תעורבת אחידה.
- קפלו פנימה חצי מתערובת הקצפת ביצים וערבבו עד קבלת תערובת אחידה
- הוסיפו את החצי השני של הקצפת שלנו וערבבו היטב!
- שפכו לתבנית אפיה והוסיפו מסביב מעט מים (לפיזור חום אחיד)
- אפו כ30-40 דקות כ-180 מעלות.
- אפשר לפזר אחרי זה אבקת סוכר אם רוצים
בתאבון!!
המתכון תורגם מכאן