עוגת שוקולד קלה להכנה
מצרכים לעוגה:
- שוקלד מריר 200 גרם
- חמאה 50 גרם
- סוכר 200 גרם
- 6 ביצים
אופן ההכנה:
- להכנת העוגה מכינים תבנית 26″.
- המיסו את החמאה והשוקולד יחד , עררבו והניחו בצד להתקרר.
- נעבור לשתי קעריות נפרדות, הפרידו בין החלמון לחלבון
- מערבבים 100 גרם סוכר ואת הלבן של הביצה, עד למרקם של קצפת
- ניקח את הצהוב של הביצה ונערבב עם 100 גרם סוכר.
- ערבבו את תערובת הביצים והסוכר עם תערובת השוקולד היטב.
- הכניסו לתנור ל170 מעלות כ45 בערך עד שהקיסם במרכז העוגה שלנו יוצא נקי.
- תוכלו להמיס שוקולד ושמנת ולשפוך מעט.