מצרכים:
- כוס וחצי נוטלה
- 4 ביצים
- חצי כוס קמח
- שמנת מתוקה מיכל
לגנאש השחיתות:
- 250 גרם שוקולד חלב
- 2 מיכל שמנת מתוקה
- 250 גרם שוקולד לבן
לקישוט:
- חבילת אצבעות קינדר באונו
אופן ההכנה:
- מכינים תבנית עגולה 20 סנטימטר ומשמנים אותה מעט (אפשר גם חמאה) כדי שלא תדבק. מערבבים את הנוטלה והביצים יחד במיקסר במהירות בינונית, מוסיפים לאט לאט את הקמח וממשיכים לערבב תוך כדי עד קבלת תערובת אחידה.
- שופכים הכל לתבנית שלנו ומכניסים לתנור בחום של 190 מעלות כ35-45 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
- מערבבים שמנת מתוקה מיכל אחד עם השוקולד חלב שלנו עד לקבלת מרקם אחיד, אותו דבר עם השוקולד הלבן ושופכים מעל העוגה 🙂
- מי שרוצה אפשר לקשט עם קינדר באונו מעל!!
בתאבון!