fbpx

עוף עם ארטישוק לימון כבוש וזיתים של דורית אלישע

Recipe by
בשרי
Prep: שעתיים | | Servings: 6-12

מרכיבים

  • 1 קופסא זיתים ללא חרצנים
  • שקית ארטישוק קפוא
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל סגול
  • 3 שיני שום קצוץ
  • חלקי עוף
  • פטרוזיליה
  • כוסברה
  • לימון כבוש
  • מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום.

אופן ההכנה

  1. להרתיח ולסנן 3 פעמים את הזיתים .
  2. את הארטישוק להשרות במים רותחים ולימון סחוט.
  3. למשך 20 דקות לחתוך ל-4.
  4. בסוטז לטגן עם 3 כפות שמן.
  5. את חלקי העוף ולהניח על נייר סופג .
  6. לטגן בצל סגול חתוך לרצועות עם 3 שיני שום קצוץ .
  7. להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים פלחי לימון כבוש .
  8. לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה להוסיף את העוף הארטישוק והזיתים .
  9. 3 כוסות מים רותחים להנמיך להבה לעוד שעה ורבע בישול. .

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.