מרכיבים
- 1 קופסא זיתים ללא חרצנים
- שקית ארטישוק קפוא
- 3 כפות שמן
- 1 בצל סגול
- 3 שיני שום קצוץ
- חלקי עוף
- פטרוזיליה
- כוסברה
- לימון כבוש
- מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום.
אופן ההכנה
- להרתיח ולסנן 3 פעמים את הזיתים .
- את הארטישוק להשרות במים רותחים ולימון סחוט.
- למשך 20 דקות לחתוך ל-4.
- בסוטז לטגן עם 3 כפות שמן.
- את חלקי העוף ולהניח על נייר סופג .
- לטגן בצל סגול חתוך לרצועות עם 3 שיני שום קצוץ .
- להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים פלחי לימון כבוש .
- לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה להוסיף את העוף הארטישוק והזיתים .
- 3 כוסות מים רותחים להנמיך להבה לעוד שעה ורבע בישול. .