מתכון של meital_michaeli התותחית
בראוניז קינדר עסיסי ונימוח בטירוף……
מרכיבים:
- 300 גרם שוקולד מריר (אפשר גם חלב)
- 200 גרם חמאה קוביות
- 150 גרם סוכר
- 175 גרם קמח לבן
- קורט מלח
- 4 ביצים L
אופן ההכנה – פאדג’ בראוניז קינדר
- ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד בפולסים לתערובת אחידה
- מוסיפים פנימה את הסוכר, קורט מלח וטורפים היטב.
- מוסיפים פנימה את הביצים, כל פעם אחת, עד שהן נטמעות לתערובת אחידה.
- מקפלים פנימה את הקמח, מוסיפים שבבי קינדר, אוראו, אגוזים או כל דבר אחר שאוהבים
- מניחים בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל30-35 דק אפיה או עד שנועצים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים חותכים לריבועים ומקשטים כרצונכם
בון אפטיט💗
Category: