פוקצ’ה פיצה
מרכיבים לפוקצ’ה פיצה:
- כפית שמרים יבשים
- 2/3 כוס מים
- 300 גרם קמח לבן
- כף וחצי שמן זית
- גבינה צהובה
- רוטב עגבניות
- טימין
- מלח
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד עד להמסה כפית שמרים יבשים, כפית מלח ושני שליש כוס מים.
- מוסיפים 300 גרם קמח לבן, כף וחצי שמן זית וכפית וחצי מלח.
- לשים היטב כ10 דקות, מכסים ומתפיחים 40 דקות.
- חותכים 3 פרוסות גבינה צהובה לרצועות
- משטחים על נייר אפייה עם ידיים מעט משומנות , במרכז מניחים 2 מפרוסות הגבינה, רוטב עגבניות ופרוסת הגבינה הנותרת. מהדקים היטב מהצדדים למרכז, הופכים את הבצק. מורחים מעט שמן זית, טימין ומלח גס.
- אופים בתנור על חום 220 מעלות למשך 25 דקות.
לעוד מתכונים באתר:
פאדג’ שוקולד ופיסטוק ללא קמח ב6 שלבים
חפשו אותנו ברשתות החברתיות:
מתכון של רותם שיטרית האלופה🤩
Category: