פטריות פורטובלו צלויות ברוטב בלסמי /anat_elisha_kitchen🥰
מצרכים:
- 500 גרם פטריות פורטובלו/שמפניון
- כף שמן זית
- 3 כפות בלסמי מצומצם!!
- 2 כפות רוטב סויה
- כפית סוכר חום כהה
- 4 שיניי שום קצוצות
- כפית טימין קצוץ
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל 200 מעלות
- מערבבים את כל התבלינים והרטבים ומכניסים אל הפטריות. מערבבים שוב.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים כחצי שעה.
- בין לבין הפכו את הפטריות. בתאבון❤️
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של anat_elisha_kitchen😋
Category: