מצרכים:
- קמח מוכן לפיצה
- 3/4 כוס רוטב פיצה (2 חבילות רסק עגבניות + רוטב חריף אפשר ומעט אורגנו)
- גבינה לפי בחירתכם (השתמשתי צ’או)
- פלפלים
- זיתים שחורים
- צ’ילי ירוק קלוי
- בצל סגול
- כוסברה / בזיליקום
- אפשר להוסיף בשר טחון צמחוני של טבעול
אופן ההכנה:
- מכינים את הבצק לפי ההוראות (מאחורי האריזה)
- מכינים את הרוטב לפיצה. מערבבים 2 חבילות רסק עגניות עם מעט רוטב חריף (אפשרי) ומעט אורגנו.
- מורחים באופן אחיד את הרוטב לפיצה.
- מעל מפזרים את הגבינה באופן שווה, וכל התוספות שלנו..
- מכניסים לתנור לחום של 190 מעלות, עד שהגבינה נמסה והבצק פריך ומוכן לאכילה !
בתאבון!!!
קרדיט: הסרטון מערוץ היוטוב