פיצה שוקולד לואקר
מרכיבים לפיצה שוקולד לואקר:
👨🍳לבצק:👨🍳
- 0.5 ק”ג קמח
- 25 גרם שמרים טריים / 11 גרם שמרים יבשים
- 60 גרם חמאה רכה
- 100 גרם סוכר (חצי כוס)
- 300 מ”ל חלב (כ 1.25 כוסות)
- כפית מלח
👨🍳לרוטב:👨🍳
- 300 גרם שוקולד חלב
- 100 גרם וופל קודרטיני טחון לאבקה
- 150 גרם חמאה מומסת
- קורט מלח
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר נערבב היטב קמח ושמרים.
2. נוסיף פנימה חמאה רכה, סוכר וחלב פושר.
3. נלוש כשמונה דקות.
4. לאחר שמונה דקות נוסיף כפית מלח ונלוש שתי דקות נוספות.
5. נתפיח עד להכפלת הנפח.
6. נפזר מעט סולת על המשטח ונפתח את הבצק.
7. נתפיח כעשרים דקות.
8. נאפה בחום של 210 מעלות כרבע שעה.
👨🍳לרוטב:👨🍳
300 גרם שוקולד חלב
100 גרם וופל קודרטיני טחון לאבקה
150 גרם חמאה מומסת
קורט מלח
1. במעבד מזון נטחן היטב את הוופלים.
2. נמיס את השוקולד והחמאה ונערבב את שתי התערובות.
3. נמרח את הרוטב מעל הבצק שיצא מהתנור ונפזר מעליו מגוון לואקרים שווים.
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
מתכון של תומר אומנסקי המדהים 💓
Category: