fbpx

פיצת שוקולד צ’יפס ב 3שלבים

חלבי
Prep: קצר |

פיצת שוקולד צ’יפס

מצרכים לפיצת שוקולד צ’יפס תבנית קוטר 22:

  • 130 גרם חמאה רכה
  • 200 גרם סוכר דמררה
  • 2 כפות גדושות של סוכר לבן
  • כפית תמצית וניל
  • ביצה
  • 250 גרם קמח תופח/250 גרם קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפייה
  • כוס שוקולד צ’יפס לבן וחום

*ניתן גם מטבעות שוקולד קצוצים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל150-160 מעלות טורבו !
  2. מערבבים את הסוכרים והחמאה הרכה, מוסיפים וניל וביצה וממשיכים לערבב, מוסיפים קמח אבקת אפייה מערבבים ולבסוף מקפלים את השוקולדים
  3. משמנים תבנית עגולה, משטחים את הבצק ואופים כ-15-20 דקות עד להזהבה! מוציאים ומקררים היטב ! (ניתן להקפיא)
  4. מורחים ממרח שוקולד שאוהבים חותכים למשולשים ובכל משולש שמים שוקולדים שונים 😻 ולטרוווף 🤪

 

 

עוד טעמים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

למתכון של lian_sweet_wishes

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.