מצרכים:
- 2 בטטות
- תפוח אדמה
- חלמון
- 50 ג’ מחמאה
- פלפל שחור טחון
- מלח
אופן ההכנה:
- לחתוך את הירקות לחתיכות גסות (חוסך זמן) להרתיח מים ולהוסיף את הירקות, לבשל עד שהם רכים.
- להעביר לבלנדר ותוך כדי עירבוב להוסיף את שאר המצרכים. לבלנדר עד שהמרקם לטעמכם ולבדוק טעמים.
אפשרויות נוספות:
** למעוך את הירקות יחד עם המחמאה, לתבל ולערבב עם החלמון.
** אפשר לשדרג את הפירה: בצל קצוץ לטגן עד הזהבה, לקצוץ פטריות ולהוסיף לבצל, אפשר לערבב עם הפירה או להגיש בצד וכל אחד לוקח לעצמו.