איך להכין פסטה בסיר אחד עם רוטב רוזה תוך 10 דקות?
מצרכים לפסטה בסיר אחד ברוטב רוזה:
- חבילת פסטה (עדיף צדפים)
- 25 גרם חמאה
- 5 שיני שום
- מלח לפי הטעם
- חבילת רסק קטן
- שמנת לבישול
- אבקת צ’ילי גרוס
- פרמזן מגורד
הוראות הכנה:
- לוקחים סיר, שמים את החמאה וכותשים לבפנים את השום , מטגנים קלות.
- מוסיפים את הפסטה ישר מהאריזה שהיא לא מבושלת
- שמים מים קרים קצת! מעל קו הפסטה מוסיפים מלח.
- כשזה רותח מוסיפים את הרסק וכשהמים מצטמצמים מוסיפים את השמנת ואז את הצ’ילי לפי הטעם.
- לתת לזה להתבשל קצת ואז להוסיף פרמזן בנדיבות.
לערבב כל הזמן כדי שהפסטה לא תישרף
בתיאבון
מתכונים נוספים שתאהבו:
Category: