מרכיבים (5 מנות):
- 500 גרם פסטה, מאיזה סוג שרוצים
- מעט שמן, לטיגון
- בצל, קצוץ לקוביות קטנות
- 2 שיני שום, כתושות
- 2 וחצי קופסאות קטנות של רסק עגבניות
- כוס מים
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה מתוקה
- אורגנו
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.
2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים עוד טיפה.
3. מוסיפים את רסק העגבניות ואת המים ומתבלים לפי הטעם.
6. מביאים לרתיחה, מורידים את האש לבינונית ומבשלים 10 דקות ללא מכסה.
7. מערבבים את הפסטה והרוטב, אפשר להעביר לכלי נוח שמתאים לתנור אם רוצים להמשיך להקרים.
8. מפזרים מעל הכל את הגבינה שלנו(לפי הטעם) ומעל מעט אורגנו.
9.מכניסים לתנור בין 5 ל-15 דקות ( עד שמקבל שהגבינה נמסה ומזהיבה מעט)
בתאבון!
Category: