פרייד צ’יקן ותפוצ׳יפס אפוי/anat_elisha_kitchen
מצרכים לפרייד צ’יקן:
- 1 קג נתחי עוף – כנפיים/פרגיות עם העור/בלי/שוקיי עוף
- 3 כוסות קמח
- 4 ביצים L
- 2 שיניי שום גדולות, מעט ג׳ינג׳ר מגורד
תבלינים: - מלח, פלפל לבן, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה
- 1 ליטר שמן לטיגון עמוק!!!!!
לתפוצ׳יפס : - 5 תפוחי אדמה סגולים ולבנים
- שמן זית
- מלח ים
אופן ההכנה – פרייד צ’יקן:
- מניחים את נתחי העוף בקערה ומתבלים בכפית שטוחה מלח, חצי כפית פלפל לבן, כפית שטוחה פפריקה חריפה, כפית בהריון פפריקה מתוקה . מגרדים את שיניי השום והג׳ינג׳ר(לא חובה, מומלץ) מ
- היטב, אוטמים בניילון נצמד ולמקרר לשעתיים.
- פורסים את תפוחי האדמה דק דק במנדולינה מתבלים בשמן זית ומלח ים, מערבבים היטב ומכניסים לתנור 200 מעלות עד הזהבה.
- מחממים שמן בסיר עמוק ומכינים את העוף לקראת טיגון..
- מניחיםב את הקמח ומתבלים במלח, פלפל לבן, מעט פפריקה חריפה וכפית פפריקה מתוקה. מערבבים.
- בקערה נפרדת מניחים את הביצים ומערבלים קלות.
- את נתח העוף בביצה ולאחר מכן בקמח. חוזרים על הפעולה 3 פעמים!!!!! ממשיכים כך עם שאר הנתחים.. מעבירים לסיר עם השמן החם ומטגנים עד הזהבה עמוקה. זה לוקח בין 10-12 דקות.
- מניחים על רשת לצינון (לשמירה על הקראנצ׳יות) את הפרגית מומלץ לאכול בלחמניה עם חסה תפוצ׳יפס ומלאאאאא רטבים!! את הכנפיים.. בידיים😍😍😍
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של anat_elisha_kitchen💓
Category: