fbpx

פרעצל משה בתיבה ב-6 שלבים

בשרי
Prep: בינוני |

מיני פרעצל משה בתיבה

מצרכים לפרעצל משה בתיבה:

  • 500 גרם קמח לחם( אפשר לבן רגיל)
  • 2 כפות סוכר
  • כף וחצי שמרים
  • חצי כף מלח
  • רבע כוס שמן
  • 300 מל מי ברז
  • נקניקיות חצויות
    להרתחה:
  • 2 ליטר מים
  • 2 כפות סודה לשתייה
    למריחה:
  • ביצה טרופה
  • מלח גס לפיזור

אופן ההכנה:

  1. בקערת המיקסר מניחים את כל החומרים ולשים במהירות בינונית כ 7 דקות. יעצרים כדור מהבצק, מעבירים לקערה משומנת. מכסים בניילון נצמד. מתפיחים עד הכפלת נפח, קצת פחות משעה.
  2. מחממים מים בסיר עמוק וכדהם רותחים מוסיפים 2 כפות סודה לשתייה.
  3. מורידים את הבצק למשטח עבודה.
  4. מרדדים חצי ממנו לנקניק צר וארוך וחותכים חתיכות קטנות! מרדדים כל חתיכה למלבן צר, מניחים את הנקניקיה ומגלגלים.
  5. מכניסים את המאפים למים הרותחים למשך דקה ומעבירים לתבנית אפיה.
  6. מורחים ביצה, מפזרים מלח גס ואופים בתנור שחומם מראש על 220 מעלות!! עד הזהבה עמוקה.
    * שימו לב, ניתן להכין גם לחמניות פרעצל משגעות באותה הדרך בדיוק.
    * יוצרים כדורים, מכניסים למי הסודה, מעבירים לתבנית, חורצים שני פסים לאורך , מברישים בביצה ומוסיפים מלח גס או שומשום. אופים עד הזהבה❤️

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של anat_elisah_kitchen ⁦❤️

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.