פרעצל מתוק
מרכיבים לפרעצל מתוק:
* כוס מדידה פלסטיק שתייה קרה
- 2 וחצי כוסות קמח
- כף שמרים יבשים
- כף סוכר
- 3/4 כוס מים פושרים
- חצי כוס שמן
- חצי כפית מלח
אופן הכנה :
- בקערה שמים שמרים וקמח ומערבבים מוסיפים את שאר המצרכים ולשים עד לקבלת בצק חלק, שמים בקערה מעט משומנת להתפחה של חצי שעה/40 דקות
- מחממים תנור ל180 מעלות
- לוקחים סיר ושמים בו ליטר מים (1000 גרם) 2 כפות סודה לשתייה וכף סוכר חום ומערבבים היטב,
- מביאים לרתיחה (בעבוע) וכל הזמן דואגים לערבב היטב!
- מחלקים את הבצק ל3/4 כדורים, כל כדור יוצרים נחש ארוך ועושים את הצורה
- שמים בזהירות את הפרעצל בתוך המים הרותחים בערך 15 שניות ומוציאים לאט לאט ושמים על מגש מרופד נייר אפייה,
- מרססים מעט ספריי שמן מעל הפרעצל ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות ל10/12 דקות עד שמשחים ומקררים !
- הכנת הציפוי : ממיסים שוקולד שאוהבים ומצפים את הפרעצל
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של sweet__wishes💓
Category: