fbpx

פרעצל מתוק ב-6 מרכיבים

פרווה
Prep: קצר |

פרעצל מתוק

מרכיבים לפרעצל מתוק:
* כוס מדידה פלסטיק שתייה קרה

  • 2 וחצי כוסות קמח
  • כף שמרים יבשים
  • כף סוכר
  • 3/4 כוס מים פושרים
  • חצי כוס שמן
  • חצי כפית מלח

אופן הכנה :

  1. בקערה שמים שמרים וקמח ומערבבים מוסיפים את שאר המצרכים ולשים עד לקבלת בצק חלק, שמים בקערה מעט משומנת להתפחה של חצי שעה/40 דקות
  2. מחממים תנור ל180 מעלות
  3. לוקחים סיר ושמים בו ליטר מים (1000 גרם) 2 כפות סודה לשתייה וכף סוכר חום ומערבבים היטב,
  4. מביאים לרתיחה (בעבוע) וכל הזמן דואגים לערבב היטב!
  5. מחלקים את הבצק ל3/4 כדורים, כל כדור יוצרים נחש ארוך ועושים את הצורה
  6. שמים בזהירות את הפרעצל בתוך המים הרותחים בערך 15 שניות ומוציאים לאט לאט ושמים על מגש מרופד נייר אפייה,
  7. מרססים מעט ספריי שמן מעל הפרעצל ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות ל10/12 דקות עד שמשחים ומקררים !
  8. הכנת הציפוי : ממיסים שוקולד שאוהבים ומצפים את הפרעצל

 

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של sweet__wishes💓

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.