פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה
אין כמו פשטידת פטריות שבאה טוב בכל בראנץ׳.
הבאנו לכם את המתכון המטורף של לינוש לפשטידה שתשאיר לכם טעם של עוד
מצרכים לפשטידת פטריות:
- 3 בצלים
- 3 כפות שמן
- 3 סלסלות פטריות רגילות או 3 קופסאות שימורים של פטריות
- 3 ביצים
- חצי כוס קמח תופח או קמח רגיל בתוספת כפית אבקת אפיה
- 150 גרם גבינה מלוחה
- 1 חבילת קוטג
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור
אופן ההכנה – פשטידת פטריות:
- לקצוץ את הבצלים לפרוסות דקות ולטגן אותם עם השמן
- להוסיף את הפטריות, מלח ופלפל שחור
- להמשיך לטגן כ-5 דקות, להוריד מהאש לחכות שיתקרר
- להעביר לקערה ולהוסיף את הביצים, הגבינות, הקמח ולערבב היטב
- לשמן תבנית אפיה בגודל 27/33 בתרסיס שמן, לשטח את המסה לאפות בחום של 180 מעלות כ- 30 עד 40 דקות .
אם בא לכם – לינדוש תשמח להכין לכם את הפשטידה באהבה ואפילו לשלוח אליכם עד הבית!
כל מה שצריך זה להשאיר פרטים פה בטופס
לעוד מתכונים באתר:
עוגיות בוטנים לפסח ב-7 שלבים פשוטים
לרשתות החברתיות שלנו:
מתכון של לינדוש