מצרכים:
- 500 גרם בשר טחון
- בצל גדול קצוץ
- 5 שיני שום
- שעועית להנה ברוטב עגבניות (קופסת שימורים)
- 4 כפות רסק עגבניות
- פלפל צי’לי
- כוסברה קצוצה
- לתיבול: כף פפריקה מתוקה,כמון, חצי כף כמון, כפית מלח, כפית פלפל שחור, מומלץ להוסיף מעט רוטב צ’ילי מתוק
הוראות הכנה:
- מחממים מחבת עם כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הפלפל צ’ילי החריף קצוץ ומערבבים כדקה.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים תוך ערבוב, עד שהבשר משתנה וצבעו משתנה.
- מוסיפים את הרסק עגבניות ואת השעועית הלבנה ברוטב עגבניות, כל תכולת השימורים ומערבבים.
- מוסיפים את הצ’ילי מתוק לפי הטעם.
- מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומתבלים בפפריקה מתוקה, כמון, מלח, ופלפל שחור.
- מערבבים כ2 דקות ומסירים מהאש.
- בתיאבון ! (ניתן ומומלץ להגיש על אורז לבן!)