ציפס בטטה
מצרכים לציפס בטטה:
- 4 בטטות
- 4 כפות קורנפלור
- 4 כפות שמן
- קורט מלח
- קורט פלפל
- כפית פפריקה
אופן ההכנה:
- חותכים את הבטטות לרצועות ציפס
- מערבבים היטב עם קורנפלור
- לאחר שכל הבטטות מצופות קורנפלור
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומכסים הכל
- מכניסים לתנור 220 מעלות לחצי שעה
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של matconim_tovim😋
Category: