18-20 יחידות.
מרכיבים
-
למעטפת -500 גר’ קמח מצה
-
3 כפות שמן
-
מלח פלפל
-
4 כוסות מים
-
מילוי- 500 גר’ בשר טחון
-
4 בצלים
-
50 גר’ צנוברים
-
2 כפות שמן
-
מלח ,פלפל ,כפית בהרט לקובה
-
שמן לטיגון
אופן ההכנה
- לערבב את הקמח שמן מלח ופלפל ולהוסיף בהדרגה את המים להניח בצד מכוסה.
- לטגן את הבצלים הקצוצים עם 2 כפות שמן לשקיפות.
- להוסיף את הבשר טחון.
- ולפורר עם מזלג עד לבישול מלא של הבשר לתבל – מלח פלפל ובהרט ולהוסיף את הצנוברים.
- ֿלחמם שמן עמוק חום בינוני.
- עם ידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח למלא כל כדור 2 כפיות מהמלית לסגור את הכדור וליצור צורה מוארכת.
- לטגן 10 דקות לצבע זהוב.
- אני מקפיאה ולפני ההגשה .
- מכניסה לתנור על חום גבוה.
- בהצלחה.
Category: