קונכיות פסטה ממולאות בגבינות/ anat_elisha_kitchen
מצרכים לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות:
- 300 גרם פסטה קונכיות
למלית:
- 1 גביע ריקוטה פרסקה 9%
- 100 מוצרלה מגורדת
- 100 פרמז׳ן מגורדת
- פלפלצ׳ילי קצוץ
- 10 עלי בזיליקום קצוצים
- מעט גרידת לימון
- מלח
לרוטב:
- 400 גרם עגבניות שרי חצויות
- 3 פלפלונים קצוצים
- 4 שיניי שום חצויות
- רוטב עגבניות שרי עם בזיליקום/ כל רוטב עגבניות עם בזיליקום
- 4 כפות שמן זית
- כפית סוכר חום כהה
- חצי כפית פלפל
- כפית מחוקה מלח
- כוס מים
אופן ההכנה – קונכיות פסטה ממולאות בגבינות:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן פחות 2 דק׳. מצננים ומסננים. שופכים מעט שמן זית למניעת הידבקות של הפסטה.
- מניחים את כל חומרי המלית בקערה, מערבבים היטב ומעבירים לקירור.
- מכינים את הרוטב:
מחממים סיר עם שמן זית ומניחים את השום מטגנים דקה ומוסיפים את העגבניות והפלפלונים. מקפיצים כ 2 דקות ומוסיפים את רוטב עגבניות השרי. מתבלים בסוכר, מלח, ופלפל. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 12 דק׳. - מרכיבים את המנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות.
ממלאים את הקונכיות בגבינה ( כפית )
מעבירים את הרוטב לתבנית חרס חסינת חום. מסדרים את הקונכיות, מפזרים פרמזן ומכניסים - לתנור עד הזהבה קלה של הקונכיות. בתאבון❤️
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של anat_elisha_kitchen
Category: