למוס פרלינה/פררו -מרי כוגן :
- להמיס במיקרו (בפולסים של 30 שניות ) בקערה , 3 כפות גדושות של ממרח פרלינה (ניתן להשיג בחנות למוצרי אפיה ), 150 גרם מטבעות שוקולד חלב איכותי , 100 מל שמנת מתוקה 32 אחוז עד שמתקבלת תערובת אחידה ,
- בכוס לערבב כפית גדושה של ג’לטין עם 4 כפות חלב להניח בצד להשריה לעשר דקות .
- במקביל להקציף קצפת צמחית במתיקות מעודנת – 300 מ״ל להקציף לקצף שאינו נפוח אך סמיך , לאחר שהשרנו את הגלטין בכוס ( 10 דקות ) נכניס למיקרו ל20 שניות להמסה , להוסיף את הגלטין המומס לקערה עם התערובת לערבב היטב ,
- לאחר מכן נאחד את הקצפת צמחית שהקצפנו ונערבב בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.