מצרכים:
- שמנת מתוקה 500 מל
- פודינג ווניל 80 גרם
- 4 כפות סוכר
- כפית תמצית ווניל
- כפית סוכר ווניל
- חצי כוס חלב
- 2 כפות שמנת נפוליאון
- חצי חפיסה שוקולד לבן
- 2 חבילות של אצבעות קינדר
אופן ההכנה:
- להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר
- להוסיף בהדרגה את הפודינג וניל ,תמצית וניל ,סוכר ווניל.
- להמיס במיקרו חצי חפיסה של שוקולד לבן עם החלב
- לאחר שהשוקולד והחלב התקררו לערבב עם 2 כפות שמנת נפוליאון ולהוסיף לתערובת השמנת המוקפצת
- לקצוץ קינדר ולסדר בכוסות שכבות , שכבה של קינדר קצוץ , ושכבה של מוס ולבסוף להוסיף קינדר לקישוט
- לקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה
קרדיט לקרין רפאלוב- באינסטגרם Karins.sweet