מרכיבים:
- 1 שקית פודינג בטעם שוקולד
- 500 מ”ל מיכל שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 1 שקית פירורי פתי בר שוקולד
- 150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
- כוס אגוזי לוז שטיגנו על מחבת חמה כחצי דקה
אופן ההכנה:
- ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה עם שוקולד מריר במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עם האגוזי לוז לתערובת אחידה.
- מקציפים את שאר השמנת במיקסר במהירות בינונית עם החלב והפודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף. [adinserter block=”1″]
- לכל כוס קינוח שמים קרם שוקולד ואז כפית פתי בר בטעם שוקולד ואז כפית גנאש שוקולד וכך חוזרים שוב פעם על השלב. כך שיצא לנו כל מרכיב פעמיים בכוס קינוח.
- מי שרוצה יכול לשים כדור גלידה וניל מעל.
- לבסוף שמים מעל הכל כדור פררו אחד.
בתאבון!!!