fbpx

קינוח כוסות שוקולד פררו רושה

Recipe by
סגור לתגובות על קינוח כוסות שוקולד פררו רושה
20
| Servings: 8-12

מרכיבים:

  • 1 שקית פודינג בטעם שוקולד
  • 500 מ”ל מיכל שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית פירורי פתי בר שוקולד
  • 150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • כוס אגוזי לוז שטיגנו על מחבת חמה כחצי דקה

אופן ההכנה:

  1. ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה עם שוקולד מריר במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עם האגוזי לוז לתערובת אחידה.
  2.  מקציפים את שאר השמנת במיקסר במהירות בינונית עם החלב והפודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף. [adinserter block=”1″]
  3. לכל כוס קינוח שמים קרם שוקולד ואז כפית פתי בר בטעם שוקולד ואז כפית גנאש שוקולד וכך חוזרים שוב פעם על השלב. כך שיצא לנו כל מרכיב פעמיים בכוס קינוח.
  4. מי שרוצה יכול לשים כדור גלידה וניל מעל.
  5. לבסוף שמים מעל הכל כדור פררו אחד.

 

בתאבון!!!