מתכון מושלם של דניאל עמית
מרכיבים:
- 2 גביעי ריקוטה
- קופסא של פטה/ בולגרית
- פרמזן
- ביצה
- שמן זית
- 4 שיני שום כתוש
- כף גדושה רסק
- בקבוק רוטב עגבניות מוכן של מאסטר שף
- שמנת מתוקה
- בזיליקום
- קנלוני
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה 2 גביעי ריקוטה, קופסא של פטה/ בולגרית, פרמזן נניח חצי טון וביצה.
- לרוטב- שמן זית, לטגן קלות 4 שיני שום כתוש, כף גדושה רסק ובקבוק של רוטב עגבניות מוכן של מאסטר שף, שמנת מתוקה, בזיליקום, פרמזן ומלח פלפל.
- ממלאים את הקנלוני עם הבלילה. (אפשר למלא בשקית זילוף וזה יותר קל)
- לתבנית שופכים חצי מהרוטב, מסדרים את הקנלוני בתוך הרוטב ומעליו שופכים עוד רוטב כדי שיכסה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לחצי שעה. מוציאים, מוסיפים מוצרלה/צהובה מעל ומכניסים לעוד כמה דקות בתנור עד שהיא נמסה ואתם גם.
בתאבוןן🤩
Category: