fbpx

קנלוני גבינות מוקרם ברוטב רוזה

חלבי
Prep: בינוני |

מתכון מושלם של דניאל עמית

מרכיבים:

  • 2 גביעי ריקוטה
  • קופסא של פטה/ בולגרית
  • פרמזן
  • ביצה
  • שמן זית
  • 4 שיני שום כתוש
  • כף גדושה רסק
  • בקבוק רוטב עגבניות מוכן של מאסטר שף
  • שמנת מתוקה
  • בזיליקום
  • קנלוני

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה 2 גביעי ריקוטה, קופסא של פטה/ בולגרית, פרמזן נניח חצי טון וביצה.
  2. לרוטב- שמן זית, לטגן קלות 4 שיני שום כתוש, כף גדושה רסק ובקבוק של רוטב עגבניות מוכן של מאסטר שף, שמנת מתוקה, בזיליקום, פרמזן ומלח פלפל.
  3. ממלאים את הקנלוני עם הבלילה. (אפשר למלא בשקית זילוף וזה יותר קל)
  4. לתבנית שופכים חצי מהרוטב, מסדרים את הקנלוני בתוך הרוטב ומעליו שופכים עוד רוטב כדי שיכסה.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לחצי שעה. מוציאים, מוסיפים מוצרלה/צהובה מעל ומכניסים לעוד כמה דקות בתנור עד שהיא נמסה ואתם גם.

בתאבוןן🤩

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.