fbpx

קעריות שוקולד נוטלה מלאות במוס שוקולד ופררו רושה – כולל סרטון

Recipe by
סגור לתגובות על קעריות שוקולד נוטלה מלאות במוס שוקולד ופררו רושה – כולל סרטון
20+-
| Servings: 10

שוקולד פררו 2

מצרכים:

לקעריות:

  • 400 גרם שוקולד מריר
  • תבנית מרופדת בנייר אפיה
  • אגוזים קצוצים
  • בלונים

למילוי המוס:

  1. שוקולד נוטלה חבילה גדולה.
  2. שמנת 35% שומן 2 חבילות

אופן ההכנה: 

המוס:

  1. שופכים למיקסר את שוקולד הנוטלה במלואו!
  2. מערבבים כחצי דקה במהירות נמוכה, מוסיפים את השמנת בהדרגה ומערבבים עד קבלת מרקם מוס.
  3. זהו.

קעריות השוקולד:

מחלקים את השוקולד לשניים:

  1. 300 גרם קצוץ גס, 100 גרם קצוץ קטן שחותכים
  2. ממיסים  300 גרם שוקולד קצוץ בקערה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) רק עד שהתערובת חלקה ואחידה. מערבבים כל הזמן.
  3. מסירים מהכריים ומוסיפים בהדרגה את 100 גרם השוקולד הקצוץ קטן. השוקולד שאנחנו מוסיפים מוריד את הטמפ. מערבבים כ 3 דקות עד שהשוקולד מסמיך.
  4. מחממים בזהירות את השוקולד שוב לשניות בודדות בלבד על בן מארי ומסירים מהכריים. מעבירים את השוקולד לקערה מעט גדולה יותר מהבלונים על מנת שנוכל לצפות אותם לקערות גבוהות ויפות. עובדים מהר על מנת שהשוקולד לא יתקרר.
  5. בעזרת כפית יוצרים מתערובת השוקולד עיגולים קטנים בגודל מטבע על נייר האפיה וצריך לעשות בינהם רווח שהבלונים יכנסו.
  6. טובלים בלון מספר פעמים בקערה ומאפשרים לשאריות שוקולד לטפטף למטה חזרה לקערה.
  7. קוציים אגוזים קצוץ קצוץ,לוקחים את האגוזים הקצוצים ומפזרים על השוקולד שעל הבלון.
  8. מניחים בלון מצופה שוקולד על עיגול השוקולד שהכנו מראש.
  9. מניחים לכחצי שעה עד שעה להתיצבות.
  10. בודקים שהשוקולד התקשה,עושים חור קטן ומוציאים לאט את האוויר מהבלון.
  11. כל שנותר הוא לשפוך את המוס פנימה (אפשר עם שקית זילוף) בעדינות.
  12. אפשר לקשט עם כדור פררו רושה כמו בסרטון 🙂

 

בתאבון!!