לקציצות הדגים:
- סלמון טחון
- פיטרוזיליה. בצל. שום- בסלייסר הכי קצוץ שאפשר
- ביצה
- פירורי לחם
- פפריקה. מרק עוף. וכורכום
לרוטב.
- שמן
- גמבה אדומה רצועות
- ראש שום מקולף ומפורק
- פלפלים יבשים מתוק /חריף
- 4 עגבניות – 3 גרדתי ו1 חתכתי לפרוסות
- 1 גזר חתכתי דק דק
אופן ההכנה:
- שמים שמן במחבת עם כל הירקות, מוסיפים מלח, פלפל שחור וכורכום וחצי כוס מים בערך
- בכוס שמה כף פפריקה גדוש ועוד כפית פפריקה גרוסה גס, פותחת טוב טוב בשמן
- מסדרת את הדגים והקציצות דגים בסיר, ועם כף שופכת מעל כל דג וקציצה מהשמן עם הפפריקה.
- מפזרת צרור כוסברה מעל הכל
- לבשל הכל בערך 25 דק
קרדיט למתכון הנפלא לנירית המדהימה! בקרו בדף האינטגרם שלה
Category: