קרם ברולה ושוקולד לבן
למתכון של tomerumansky המדהים💓
מרכיבים לקרם ברולה:
- 750 מ”ל שמנת מתוקה
- 9 חלמונים
- 90 גרם סוכר
- 50 גרם שוקולד לבן מומס
- תמצית וניל WATKINS
- סוכר לבן לפיזור
אופן ההכנה:
- בקערה נערבב חלמונים, סוכר ושוקולד לבן. נוסיף את תמצית הוניל של WATKINS ונערבב.
- בקלחת נרתיח את השמנת ונשפוך בהדרגה לתערובת הביצים. נערבב היטב ונסנן לכלי זכוכית או קרמיקה גדול.
- נאפה כחצי שעה בחום של 120 מעלות. נקרר היטב את הקרם (רצוי לילה) נפזר סוכר לבן ונשרוף עם ברנר.
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
Category: