קרם שניט
מתכון של דניאל עמית🤩
מרכיבים לקרם שניט:
- בצק עלים חמאה
- אבקת סוכר
- מסקרפונה
- שמנת להקצפה
- תמצית וניל
אופן ההכנה – קרם שניט
- קודם כל חשוב להפשיר את הבצק כמה שעות!!! כשהוא מוכן לעבודה, מחממים תנור על 180 מעלות.
- מניחים בצק עלים חמאה על מגש אפייה ומפזרים אבקת סוכר. עליו מניחים עוד נייר אפייה ועל זה שמים תבנית ריקה רק כדי שיהיה משקל ושלא יתנפח.
- אופים בערך 15 דקות, מורידים את התבנית ואופים עוד 15 דקות (עד שמזהיב)
- נותנים לבצק להתקרר קצת וחותכים אותו.
- לקרם – מקציפים חמש שניות את את המסקרפונה לבד (250 גרם), מוסיפים חבילה שמנת להקצפה, חמש כפות אבקת סוכר, כפית תמצית וניל ומקציפים הכל לקצפת יציבה (תטעמו אם צריך להוסיף מתיקות תוסיפו)
- מרכיבים את הקינוח – מניחים שכבה של בצק ומעליה שליכטה של הקרם עד לשכבה האחרונה ומעליה מניחים תותים ומפזרים אבקת סוכר.
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
Category: