רביולי סלק במילוי גבינות/anat_elisha_kitchen
מרכיבים לרביולי סלק במילוי גבינות
למחית הסלק:
- 2 סלקים בינוניים אפויים עד ריכוך בתנור
לבצק: - 190 גרם קמח דורום לפסטה
- 150 גרם קמח סמולינה
- 80 גרם מחית סלק
- 3 ביצים m
- חצי כפית מלח
למלית: - 250 גרם ריקוטה
- כף גדושה גבינת שמנת
- כף גדושה מחית סלק
- 100 גרם פרמז׳ן מגורדת
- מלח
לרוטב: - 50 גרם חמאה
- 2 שיניי שום כתושות
- 250 מל שמנת מתוקה/בישול
- חצי חבילת עלי תרד בייבי
- חצי כוס יין לבן
- מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט
לקישוט:
מעט גבינה כחולה( לא חובה)
אופן ההכנה – רביולי סלק:
- במעבד מזון טוחנים את הסלקים למחית חלקה.
לקערת המיקסר מכניסים את חומרי הבצק ולשים כחמש דקות. במידה ודביק מוסיפים מעט קמח. - עוטפים בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה.
- בקערה מערבבים את חומרי המילוי ומעבירים לשק זילוף.
- מחלקים את הבצק לשניים, מקמחים ומרדדים במכונת הפסטה. מתחילים באפס 3 פעמים וממשיכים עד 6.
- מניחים 2 יריעות של פסטה, אחת במקביל לשנייה.
- מזלפים תלוליות של המילוי במרווחים על יריעה אחת. מניחים את היריעה השניה מעל, מהדקים מהמרכז החוצה.
- קורצים רביולי ומניחים על משטח מקומח.
- בסיר ממיסים את החמאה ומוסיפים את שיני השום. מטגנים מעט ומוסיפים את התרד. ממשיכים לטגן ומוסיפים את היין. מאדים את האלכוהול במשך כ 5 דקות. מוסיפים תבלינים ואת השמנת.
- מבשלים במשך כמה דקות לאיחוד והסמכה.
מבשלים את הרביולי במשך כ 3 דקות (עד שהם צפים) ומעבירים לסיר עם הרוטב. מוסיפים גבינה כחולה ובתאבון.
גלו טעמים נוספים באתר שלנו:
עוגיות שוקולד מושלגות ב-7 שלבים
בקרו ברשתות החברתיות שלנו:
מתכון של anat_elisha_kitchen💓
Category: