טוב, אז אני בטוחה שכולכם מכירים רוזלך… אבל תודו שכזה עוד לא ראיתם!
רוזלך בצק שוקולד- שוקולך!!!!🍫
ואל תשכחו איפה ראיתם אותו לראשונה🤩
אז קבלו מתכון לשלמות הזאת!
מרכיבים לרוזלך:
- 270 גרם קמח
- 30 גרם קקאו
- חצי כפית שמרים יבשים
- 190 מ״ל מים
- 20 גרם שמן
- רבע כפית מלח
למילוי: - אני מילאתי בנוטלה ונגיעה של חמאת בוטנים (מי שלא אוהב לא חייב אבל עצה שלי משדרג ברמות!)
ובאופן כללי אפשר למלא בכל ממרח אחר שבא לכם.
אופן הכנה:
- בקערת מיקסר עם וו לישה (אפשר גם ללוש באופן ידני) שמים את הקמח, קקאו, שמרים ומערבבים. מוסיפים את המים והשמן ומערבבים. מוסיפים את המלח ולשים במשך 5 דקות לבצק חלק ורך.
- מתפיחים במשך שעה עד להכפלת הנפח.
- לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו לשני חלקים. מרדדים למלבן דק, מורחים את המילוי ומגלגלים. חותכים לחתיכות ומניחים על נייר אפייה.
- אופים על 250 מעלות במצב סטטי (פס למעלה ולמטה) במשך 5 דקות.
*לסרטון הכנה דפדפו👉🏼
*למי שאין משקל בבית, באינטרנט תוכלו למצוא טבלת המרות ממשקל לכוסות🙏🏼
*לצורה מושלמת ממליצה לכם לחתוך חתיכות עבות יחסית כדי שלא יחליק הצידה, ובנוסף לשים לב שאתם מניחים את הסגירה כלפי מטה כדי שלא יפתח.
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של galadut המדהימה💓
Category: