מתכון מדהים של נירית תאירי , רולדת נס קפה אגוזים כשרה לפסח
מצרכים:
- 3 ביצים
- חצי כוס סוכר
- כף שמן
- כף תמצית וניל
- כוס אגוזים טחונים/( או חצי כוס קמח תופח של פסח וחצי כוס אגוזים טחונים)
- למילוי:
- 2 שמנת מתוקה
- כף נס קפה
- 1 פודינג וניל
- חצי כוס חלב
אופן הכנה: רולדת נס קפה אגוזים כשרה לפסח
- להפריד את הביצים ולהקציף את החלבון עם חצי כוס סוכר.
- להוסיף לחלמונים כף שמן. וכף תמצית וניל איכותית. לערבב. ולהוסיף כוס אגוזים טחונים. בתנועות קיפול לאחד בין הבלילות
- לשמן נייר אפיה על תבנית גדולה ולשפוך את הבלילה. לאפות על 180° כ10 דק. להוציא להניח מגבת ולגלגל לצורת רולדה.
למילוי
- במיקסר- 2 שמנת מתוקה. להקציף. כף נס קפה להמיס עם טיפה מים רותחים ולהוסיף חצי כוס חלב. להוסיף אינסטנט פודינג וניל ולהקציף לקצפת יציבה. למרוח על הרולדה בפנים ובחוץ
בהצלחה
קרדיט למתכון באתר של נירית תאירי