רול בראוניז נוטלה בשילוב במבה נוגט🍫
מתאים לאירוח בעיקר לחג השבועות
מצרכים לבראוניז נוטלה:
- 250 גרם נוטלה
- 2 ביצים
- 2 כפות חלב
- 2 כפות גדושות של קמח לבן מנופה (30 גרם)
- כף קקאו (15 גרם)
- קורט מלח ים אטלנטי/מלח גס
- שקית במבה נוגט
- 2 כפות ממרח לבחירה (מרחתי ממרח שוקולד חלב+לבן של ״צוקטה״)
- 50 גרם שוקולד חלב
- 50 גרם שוקולד לבן
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה – בראוניז נוטלה:
- מערבבים בקערה נוטלה+ביצים+חלב, לאחר האיחוד מוסיפים קמח+קקאו וממשיכים לערבב בעזרת מטרפה עד לאיחוד.
- משטחים את בלילת הבראוניז על נייר האפייה (במגש סטנדרטי של תנור), מפזרים מעל נגיעות מלח ומכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 160 מעלות למשך 10 דקות בלבד.
- ברגע שמוצאים את הבראוניז מהתנור מורחים על כולו שכבה דקה מהממרח שבחרתם, מפזרים שברי במבה ומתחילים לגלגל כמו סושי לרול גדול (אל תחכו שהבראוניז יתקרר כי אז זה יתפרק לכם).
- עוטפים את הרול בניילון נצמד ומכניסים להקפאה למשך שעה.
- לאחר ההקפאה ממיסים את השוקולד הלבן+חלב+שמן בפולסים במיקרוגל ולאחר מכן מוסיפים שברי במבה נוגט, מערבבים ושופכים את השוקולד מעל הרול.
- חותכים לפרוסות בגודל הרצוי וזהו, זה מוכן😊
*מומלץ לשמור במקפיא ולהוציא 10 דקות לפני האוכל כי זה פשוט יותר טעים!
*אפשר לוותר על הבמבה נוגט או להחליף אותה במוצר אחר.
מתכונים טעימים ששווה לנסות:
עוגיות בוטנים לפסח ב-7 שלבים פשוטים
עוגיות שוקולד פאדג 9 דקות אפייה
לרשתות החברתיות של מתכונים ישראל:
מתכון של עדן רווח האלופה🤩
Category: