fbpx

ריזוטו פתיתים

חלבי
Prep: בינוני |

מתכון של תומר אומנסקי האלוף💓

מרכיבים:

  • 2 סלסלות של פטריות טריות
  • בצל סגול
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

  1. מטגנים בסיר את הפטריות הקצוצות והבצל עם שתי כפות שמן זית עד להזהבה.
  2. מוסיפים פנימה 500 גרם פתיתים בצורת אורז. מטגנים מעט.
  3. מוסיפים פנימה 500 מל שמנת לבישול ו300 מל מים ומנמיכים לאש בינונית, מבשלים חמש דקות תוך כדי ערבוב. אחרי חמש דקות מוסיפים 100 מל מים וממשיכים לבשל עוד חמש דקות תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים עוד 250 מל שמנת לבישול, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים שלוש דקות תוך כדי ערבוב מתמיד.
  5. לבסוף מוסיפים כוס פרמזן מגורר ומערבבים.
    אוכלים חם בוער ורותח מהסיר עם עוד פרמזן.

 

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.